Connect with us

Hír

Mike Daniels azt akarja, hogy a Packers defense elhallgattassa a fanyalgókat

Aaron Rogers elmúlt években mutatott teljesítményét látva, sokan tettek olyan kijelentést, hogy egy legalább közepes védelemmel már több bajnokságot is nyert volna a csapat. Mi tagadás, tavaly is inkább a defense nyakába lehetett varrni a gyengébb teljesítményt, különösen a passzvédekezés volt helyenként katasztrofális. Ezt a szurkolók nagy része szóvá is tette, rengeteg savat öntve a defense nyakába.

 

Mike Danielsnek most lett elege ebből és jövőre szeretné, ha a defense elhallgattatná a rosszmájú hangokat.

 

Személyesen is magamra veszem. Szerintem teljesen érthető, hogy ez dühít minket. Minden évben a védelmet szidják. ’Oh, ez a védelem hibája volt, a védelem szörnyű. Szükségünk lenne egy Aaronra a védelembe is.’ Mondogatják nekünk. Ez egy bizonyos idő után feldühíti az embert.

 

Úgy mondjuk nem könnyű elkerülni ezt, ha az NFC döntőben közel 500 yardot nyel be a védelem és 44 pontot kap. Daniels most fogadkozik, hogy jövőre jó okuk legyen elhallgattatni a hangokat. Daniels hasonlóan kemény és harcias defense-t akar, mint amilyen Seattle-ben van, mert velük senki nem mer packázni. Először már elég lenne mondjuk, ha nem kapnának yardokat, aztán jöhet a keménység.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!