Connect with us

Hír

Bowman: Nem érzem, hogy tisztelnének!

Így múlik el a világ dicsősége. NaVorro Bowman évek óta meghatározó alakja a 49ersnek, aki több sérülésből is visszatért már, ráadásul két éve All-Pro is lett. Mégis, sokan nem ismerik már el a képességeit, ez pedig rendkívül bosszantja a 9ers klasszisát.

 

 

Amióta profi vagyok, mindig is a liga legjobb linebackerjei közé tartoztam, egy súlyos térdsérülésből All-Pro szezonnal tértem vissza, mégse ismerik el a képességeimet. Az NFL Top 100-ból is kihagytak, nevetséges. Benne vagyok a 100 legjobban kereső játékosok között emberek, nem véletlenül! Egy egészséges NaVorro Bowman a liga elitjébe tartozik, márpedig régen éreztem magam ilyen jó bőrben, mégis csak a lenézéssel és lesajnálással találkozom. Egy térd és Achilles-sérülés sem állított meg abban, hogy tartsam a szintet amit elértem, mit akartok még, mit tegyek?

– mondta Bowman.

 

A 29 éves játékosról többször pletykálták az offseason alatt, hogy a 49ers elcserélné őt, ám ez nem volt több szaftos pletykánál, ugyanis John Lynchéknek eszükbe sem jutott ilyesmit tenni. A közvélemény Luke Kuechlyt tartja a legjobb belső LB-nek a ligában, de azóta több ígéretes játékos is profinak állt, akik ostromolják a top játékosok helyét, például Bowman újonc csapattársa, Reuben Foster is. Fosternek ha sikerül egészségesnek maradnia, akkor sokak szerint újra összeállhat egy Patrick Willis-NaVorro Bowman szintű páros az Aranyásók linebackersorában, a szurkolók legnagyobb örömére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!