Connect with us

Hír

Fitzgerald: üssetek magasan, fizetem a büntetést

A Lions a Cardinals ellen kezdi meg a 2017-es szezont. Ezzel, pontosabban a Cardinals elkapó Larry Fitzgeralddal kapcsolatban osztott meg egy érdekes dolgot a Lions safetyje, Glover Quin:

 

Fitzgerald nagyon komolyan veszi, hogy őt senki ne üsse meg alacsonyan. A pályán is odajön hozzád és elmondja, “Tesó. Fizetem a büntetésedet, csak nem menj lábra”. 

 

A legendás tight end, Tony Gonzalez nyilatkozta azt még 2013-ban, hogy senki se üsse meg a térdét, helyette inkább célozzák a fejét, mert ha a térdének annyi, akkor a karrierjének is. Vélhetően ezért kéri Fitzgerald is a védőket, hogy inkább fejre menjenek. 2015-ben volt is egy eset, amikor látványosan kiállt a Seahawks LB KJ Wright mellett, amikor a liga megbüntette 23 ezer dollárra, mert magasan ütötte meg az elkapót. Bár azt nem tudni, ki is fizette-e neki a büntetést.

 

Fitzgerald 202 meccsen játszott eddig a lehetséges 208-ból, mióta 2004-ben a ligába került. 10-szeres pro Bowler, egy élő legenda, azonban lehet, hogy így meghosszabbítja 1-2 évvel a karrierjét, de utána szétvert aggyal mit akar majd csinálni? Az NFL egyik legnagyobb problémája az agyrázkódás, ami rengeteg játékos életét tette tönkre már eddig is a profi karrierjük után. Bármennyire is óvná a térdeit Fitzgerald, remélhetően a védők nem fogadják meg a tanácsát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!