Connect with us

Hír

Nem ok nélkül furikázik Rivers a csodakocsiban

A napokban kerültek ki képek a Chargers irányítójának új autójáról, amely az elmondások szerint 55-60 millió forintot ér, és persze még egy profi sofőr is kell hozzá, aki képes elnavigálni a kaliforniai dugókban. Ugyanis Rivers nem költözik Los Angelesbe a csapattal együtt, hanem ingázni fog az edzésekre és a mérkőzésekre San Diego-i otthonából. Rivers már nem hiányolja a kiesett időt, hiszen a profin felszerelt autóban út közben is tud dolgozni: felvételeket néz, elemez, videókonferenciát tart. Ez annál is inkább fontos, mivel az ő tapasztalatával a lényegi felkészülés nem az edzéseken való dobálást jelenti (ezzel inkább az elkapóinak segít), hanem a következő ellenfél kielemzése.

Vannak napok, amikor még reménykedünk is a dugóban, annyi munka van hátra. Inkább egy irodának tekintem, és abból is a legjobbnak, amiben valaha ültem.

 

 

Rivers az autó megvásárlása előtt gondolkodott helikopterben és telekocsizásban is, viszont a terepjáró mindkét nagy igényét kielégíti:

A két legnagyobb problémám az volt, hogy időt tölthessek a családommal, és hogy mivel is tartozom a franchise-nak. Egyiket sem szerettem volna feláldozni, és ez a jármű pont megfelelt. Ugyanakkor fogok hazaérni így is, mint eddig, csak most utazás közben fogok filmet nézni, nem a csapat épületeiben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!