Connect with us

Hír

Rob Ninkovich visszatérhet a Patriotsba

Rob Ninkovich júliusban jelentette be, hogy visszavonul az aktív futballtól, azonban egy szerdai interjújában elmondta, hogy ha korábbi csapatának, a New England Patriotsnak szüksége van erősítésre a front sevenben, akkor nem zárkózik el a visszatérés gondolatától.

 

 

Nem fogok hazudni, ha hasznára lehetek a csapatnak, akkor megyek.

Azonban egyelőre még minderről csak feltételes módban kell beszélni, ugyanis azt is elmondta a Patriotsnál nyolc évet eltöltő Ninkovich, hogy megkeresés egyelőre még nem érkezett a csapat részéről.

Még nem kerestek. Szükségem volt egy kis pihenésre és időre, amit a családommal tölthetek. Nagyapám közvetlen az edzőtábor kezdete előtt kapott stroke-ot, azóta pedig már el is hunyt. Nagyon jó volt, hogy még haza tudtam menni és egy kis időt eltölthettem vele még a temetés előtt és a családom, különösen édesanyám segítségére tudtam lenni. Ezek mind olyan dolgok voltak, amikre nem lett volna lehetőségem, hogyha a csapattal vagyok.

A Patriots először elvesztette újonc pass rusherét, az idei draft harmadik körében kiválasztott Derek Riverst, majd a Pantherstől csere útján megszerzett Kony Ealyt kivágta azt követően, hogy nem vált be a csapatnál, így a defensive end poszt eléggé megüresedett a csapatban.

Összességében így is a Patriots kerete az egyik, ha nem a legerősebb az NFL-ben, azonban hogyha Ninkovich visszatérne és ismét eredeti posztján játszana az előző szezonnal ellentétben, amikor is rengetegszer játszott 4-3-as linebackert, akkor az ő játéka egyfajta stabilitást tudna hozni a csapat védőfalában, vagyis a jelenlegi állapotokhoz képest tovább erősödnének azon a téren, ahol most a legkevésbé jók.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!