Connect with us

Hír

Sean McDermott: Szörnyű volt nézni Watkins játékát

A pontzuhatagba torkolló csütörtök esti mérkőzésen volt valaki, akinek kiemelkedő teljesítménye talán mindenkit meglepett: Sammy Watkins 106 yardot és 2 TD-t pakolt össze a Rams színeiben, ami amennyire tetszett a Rams szurkolóinak, annál kevésbé lelte benne örömét a Bills vezetőedzője Sean McDermott.

Sammy Watkinsról lehetett tudni, hogy egy állat a pályán, nála mindig a sérülési voltak a kritikus tényezők. Watkins nem túl régen került a Ramshez a Bills hármas cseréje keretében, azonban máris beilleszkedett, és darabokra szedte a 49ers védelmét. A Bills jelenleg úgy néz ki, nem jött ki jól a cseréből, ami miatt vezetőedzőjük, Sean McDermott is csalódott:

Nehéz ezt nézni, szurkolói, és néha edzői szemszögből is

McDermott ugyan megjegyezte, hogy elégedett az elkapói teljesítményeivel, azonban a Bills eddig mutatott passzjátékait látva, ez minimum erős optimizmusnak mondható. Ha egészséges tud maradni, akkor Watkins karrierje legjobb évét is zárhatja. Ez felveti a kérdést, hogy mit csinált a Bills rosszul Watkins-szal, és hogy hogyan tervezik a jövőt elkapó fronton, ami a legjobb emberét vesztette el így.

Watkins szerződése idén lejár, így akár a Bills vissza is igazolhatja, kérdés, hogy szívesen menne-e vissza egy olyan csapatba, ahol mint látszik, hátráltatva volt a helyzete. McDermottéknak viszont egyértelmű a feladat: valahogyan pótolni kell az elkapósorban tátongó óriási lyukakat, méghozzá olyan játékosokkal, akik tényleg képesek kiélni a bennük rejlő lehetőséget Buffaloban is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!