Connect with us

Hír

Vaccarot árulja a Saints!

Alig kezdődött el az alapszakasz, máris komoly döntésre szánná el magát a Saints a védelmét illetően, méghozzá azzal, hogy egyik top játékosát, Kenny Vaccarot elcserélné. A hírek szerint több csapattal is kaptak ajánlatot, szóval nem légből kapott a dolog.

 

 

A 26 éves strong safety a 2013-as draft első körében került a Saintshez, és mivel tavaly lehívták az ötödik éves opcióját, most ez alatt játszik, ami garantált $5,676 milliót jelent esetében a 2017-es szezonban. A Saints védelme nincsen tele top játékosokkal, mégis most az egyiket közülük elcserélnék, miután egyrészt jövőre szerződést kell neki adni, másrészt ott van a fiatal Vonn Bell és Marcus Williams is a rosteren a safety sorba, akik fiatalabbak, legalább olyan tehetségesek, ráadásul sokkal olcsóbbak a salary cappel gondban lévő Saints számára.

 

Egyes források azonban azonban arról számoltak be, hogy a Saints nem árulja Vaccarot, a csapatok maguktól jelentkeztek érte, a Saints pedig minden telefonhívást meghallgat. Arról nincsenek pletykák, hogy mekkora ellenértékről van szó, a Richardson tarde-ből ítélve egy második körös draftpick simán származhat a cserét követően, ha nem több. Csakhogy a jó játékosokból származó draftpickek nem mentik meg a Saints idei szezonját, de lehet a közeljövőt sem: az utóbbi három drafton kettőn is dupla pickük volt az első körben, hála Jimmy Graham és Brandin Cooks elcserélésének, mégsem jutottak egyről a kettőre a fiatal tehetségek kiválasztásával, sőt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!