Connect with us

Hír

A Jaguars a sack-rekordra tör!

A Sacksonville Jaguars tegnap este tízszer vitte földre Jacoby Brissettet, ez pedig már a második 10+ sackes teljesítményük volt idén. Ezzel (és a többi meccsen mutatott produkcióval) pedig olyan helyzetbe hozták magukat, hogy megdönthetik az all-time sack rekordot egy szezonon belül.

 

 

Hét meccs alatt 33 sacknél tartanak, ilyen ütemben pedig 75 sackkel fejeznék be a szezont, ami NFL-rekord lenne. Eddig összesen 3 csapat tudott 70 sacket elérni a történelemben: 1984 Bears (72), 1989 Vikings (71) és 1987 Bears (70).

 

A Jaguars legjobb igazolása Calais Campbell volt a holtszezonban, aki már 10 sacknél tart idén és pályázhat akár az egyéni rekordra is 31 évesen. A nagy öreg mellett a másodéves Yannick Ngakoue (6,5 sack) és a harmadéves Dante Fowler (6,5 sack) emelkedik ki a csapatból, egy egészen elképesztő pass rusher tandemet alkotva. Ők, és a kiváló secondary együtt teszik a Jaguarst az egyik legjobb védelemmé a ligában, akik sackek mellett interceptionökben és turnoverekben is vezetik az NFL-t jelen pillanatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!