Connect with us

Hír

Aki a meccs elején ott lesz, az fog elkapót játszani

A Baltimore Ravens támadóegysége nem megsértve őket (no offense…értitek?) korántsem volt túl biztató. Ezúttal pedig már az a poszt is kiürült, ami eddig még legalább szolidnak volt mondható. A sérüléshullám tovább folytatódik tehát a Ravensben.

A Ravens a szezonnak a nem túl veretes Maclin-Wallace-Perriman trióval vágott neki a szezonnak, akik azonban mindhárman kiestek mostanára. Maclin második mérkőzését hagyta ki vállsérülés miatt, Perrimannek pedig a Bears, míg Wallacenak a Vikings ellen kellett otthagynia a pályát. Ezeknek hála a csapat legjobb elkapója Michael Campanaro maradt, egészen idáig. Campanaro ugyanis nem edzett a napokban egy vállsérülés miatt, amivel már tényleg kilátástalan a Baltimore elkapó-helyzete. Tudja ezt jól John Harbaugh is:

Aki éppen kifut a pályára a mérkőzés kezdetén, na, ők fognak játszani. Egészen addig én sem fogom tudni.

nyilatkozta a csapat vezetőedzője. Borúlátó hozzáállása abszolút megérthető, jelenleg a csapat a Chris Matthews, Chris Moore, Griff Whalen trióval karistol, aminél talán 1-2 college-csapat is tudna jobbat felmutatni (Martavis figyelsz?).

A Ravens támadósorától tehát aligha várhatunk sokat az elkövetkező hetekben, hiszen támadófal, elkapók és futók nélkül elég nehéz előre haladni. Még jó, hogy a csapatnak egy elit irányítója van…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!