Connect with us

Hír

Big Ben: Lehet nincs már meg bennem, ami kell

Ben Roethlisberger szörnyű teljesítménnyel rukkolt elő a Jaguars ellen, ahol 0 TD mellett 5 interception került fel a neve mellé. Ő lett az első irányító az NFL történetében, aki úgy hozta ezeket a statisztikákat, hogy legalább 50 passzkísérlete volt a meccs során. Big Ben a szezon eddigi részén sem játszik önmagához méltóan és egyre inkább el lehet gondolkodni azon, hogy ez lesz az utolsó szezonja az NFL-ben, főleg miután már az idei holtszezonban is belebegtette a visszavonulását. Ő maga is elégedetlen a játékával, egyik mondata pedig nagyon szemet szúrt a meccs utáni interjúk során:

 

Talán nincs már meg bennem, ami kell. Nem játszok elég jól.

 

 

Mondjuk ezután megkérdezték tőle, hogy kételkedik-e magában, amire nemleges válasz érkezett, de ez egy elég betanult válasz az NFL-játékosok körében, mindenki hangoztatja, hogy nem lenne itt, ha megkérdőjelezné magát.

 

Nem kételkedem. Ha az öltözőben bárki és kételkedne magában, valószínűleg nem lenne itt. A profi sportolók nem kételkedhetnek magukban.

 

Elég hitehagyottnak tűnik Big Ben, habár egy ilyen meccs után nem csoda. Ettől még jogosan merülhet fel a kérdés tehát: ha nem tartozott volna a Steelersnek $18,6 millióval, tényleg visszavonult volna a tavalyi év után? Persze ez a kérdés továbbra is fennáll majd, hiszen az idei év után $12,6 millióval tartozna, egy 2018 utáni visszavonulással pedig $6,2 millióval. Ez a $31 milliós aláírási bónusza miatt van, amit visszakövetelhet a csapat egy esetleg visszavonulás esetén.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!