Connect with us

Hír

Cam Newton: Vicces, amikor egy nő a route-okról beszél

Jourdan Rodrigue, a Charlotte Observer újságírónője egy sajtótájékoztatón arról kérdezte Cam Newtont, hogy mennyire élvezi azt, amikor azt látja, hogy Devin Funchess fizikálisan futja meg az elkapási útvonalait, és eltakarítja az útból a védőket. Newton erre mosolyogva ezt válaszolta: “Vicces azt hallani, hogy egy nő az elkapási útvonalakról beszél.”

 

Rodrigue később twitteren kifejtette véleményét a történtekről. “Szerintem nem vicces az, hogy nő vagyok és az elkapási útvonalakról beszélek. Ez a munkám. Pár perccel később beszéltem vele erről, amikor kijött az öltözőből. Nem kért elnézést azért, amit mondott.”

Az NFL szóvivője, Brian McCarthy helytelenítette Newton kijelentését, amely szerinte tiszteletlen volt az NFL-lel foglalkozó újságírónőkkel és riporternőkkel szemben. McCarthy szerint ez nem tükrözi a liga hozzáállását a nőkhöz.

Steven Drummond, a Panthers kommunikációs igazgatója közleményében annyit mondott, hogy beszélt Rodrigue-val és Newtonnal a történtekről, és Newton közölte, hogy megbánta, hogy ezeket a szavakat használta.

Newton megnyilvánulása sok kritikát kapott twitteren, ezek közül az ESPN újságírónőjének tweetje talán a legszellemesebb.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!