Connect with us

Hír

Carlos Hyde meggyőzte John Lyncht?

A San Francisco 49ers támadósorának egyik fő kérdése a futójáték jövője volt. Kyle Shanahan érkezésével ugyanis egy új séma uralkodik majd a támadósoron, köztük a futójátékon is, ami miatt John Lynch elmondta Carlos Hyde-nak, hogy bizonyítania kell. Úgy tűnik, sikerült, mert már a hosszabbítása is téma lett.

 

 

Hyde hiába volt a tavalyi 49ers szinte egyedüli fénypontja, az új zone blocking sheme-ben sokan azt jósolták, hogy el fog benne veszni a 26 éves running back. Ez, plusz a folyamatos sérülései bizonytalanságot váltottak ki az újdonsült general manager, John Lynch fejében, aki még az offseasonben elmondta a sajtóban, hogy Hyde-nak bizonyítania kell, pláne hogy contract yearben van. Nos, Lynch egy rádióadásban tett nyilatkozata alapján ez összejött neki.

 

Sokkal jobb formában van mint a nyár elején, leadott pár kilót, és a konditeremben is aktív volt, ez minden egyes futásánál látszik. Nagyon meggyőző ahogy 2017-ben játszik, remélem sokáig folytatni tudja, mert sokra viheti ezzel a teljesítménnyel.

– mondta Lynch.

 

Jamaal Williams és Matt Breida érkezése miatt sokáig úgy tűnt, hogy Hyde szépen-lassan korlátozva lesz a pályán, ám Williams megsérült, Hyde pedig nem hagy kétséget Shanahanben arról, hogy őt le kéne hoznia. 4,9-es átlaggal fut idén, ami jobb mint a tavalyi, egyben karrierje legjobb átlaga (4,6), valamint eddig két TD-nél tart, ez pedig elég indok ahhoz, hogy a hosszabbítása is terítékre kerüljön. Lynch szerint már megkezdődtek a tárgyalások, pletykák szerint ha összejön, nagyjából Lamar Milleréhez hasonló szerződésre számíthat, ami 4 év, $26 millió volt tavaly márciusban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!