Connect with us

Hír

Zach Strief IR-re került

A gyenge kezdés után kezdett beindulni a Saints szekere, erre megsérült a kezdő RT, Zach Strief. A kiváló falember térdsérülés miatt a második és harmadik héten nem játszott, a Dolphins ellen azonban visszatért: mint kiderült, túl korán. A sérült-lista miatt a következő nyolc meccsen biztos nem fog pályára lépni, a helyét az első körös Ryan Ramczyk fogja átvenni, már amennyiben a csapat másik kezdője, Terron Armstead készen rendben lesz a hatodik hétre (most bye-on lesz a Saints).

 

 

Zach Strief egyébként idén kapott egy kisebb fizetésemelést, hisz hiába volt évek óta kiemelkedő a posztján, így is csak 4 milliót keresett évente, ami a 20. legmagasabb volt a ligában. A Saints ezért 700 ezer dollárral megemelte a 2017-es fizuját, továbbá kap 300 ezer dollárnyi roster bónuszt, így 1 millióval lehet gazdagabb a szezon végére (bár a sérülése miatt ez utóbbi vélhetően csökkenni fog).

 

Strief 2006-ban került a Saintshez hetedik körös pick-ként, és egész karrierjét a csapatnál töltötte. A szezon előtt összesen 156 meccsen játszott a lehetséges 176-ból, 95-szer pedig kezdő volt (az utóbbi hat évben folyamatosan).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!