Connect with us

Hír

A 11. hét legjobbjai

Szerda lévén kiosztották az elmúlt forduló legjobb védőjének, támadójának és special team játékosának járó díjakat a két konferenciában. Szokás szerint most is szoros volt a verseny pár kategóriában, de úgy gondoljuk jó kezekben vannak a trófeák.

 

 

NFC

 

A hét támadója: Mark Ingram, New Orleans Saints

 

Ingram élete formájában van, amit legutóbb a Washington Redskins bánt. Összesen 155 yardot és egy TD-t szerzett, amivel a Rushing Title-ért is beszállt a hajrára.

 

A hét védője: Landon Collins, New York Giants

 

Mindössze a negyedik szezonját kezdi meg profi karrierje során, de már a harmadik ilyen elismerésben részesülhetett, amivel nem mellesleg a franchise történetében is rekordot döntött a defensive backek között. Ehhez elég volt 15 tackle és egy interception is a Chiefs ellen.

 

A hét special teamere: Tyler Lockett, Seattle Seahawks

 

Lockett másodjára nyert ebben a kategóriában, ezúttal 197 return yardért, ami a kickoff-szabály módosítása óta a legtöbb amit valaha visszahordtak.

 

AFC

 

A hét támadója: Antonio Brown, Pittsburgh Steelers

 

10 elkapásból 144 yard és 3 TD, kellene bármit is magyarázni a díj jogosságán?

 

A hét védője: Matt Judon, Baltimore Ravens

 

Judon karriernapot tartott a Packers ellen: 7 tackle, 2 sack, 1 forced fumble, kulcsszerepe volt a védelem dominanciájában.

 

A hét special teamere: Stephen Gotskowski

 

62 yardos sikeres mezőnygól után nem volt kérdés, hogy ki kapja majd a koronát az AFC-ből a héten a special teamerek közül. Ugyan a magaslati levegő is segítségére volt, de ez a rúgás nagyon kellett az önbizalmának, amit az utóbbi két év néhányszor megtépázott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!