Connect with us

Hír

Fournette-nek komolyabb sérülése van

A Jacksonville Jaguars az idei draft első körös választásával kihúzta Leonard Fournette-et, az első pár fordulóban pedig világossá tette, hogy egy futásorientált, főleg Fournette-re épülő támadósort álmodott meg. Az év közepe felé haladva viszont már többször is előfordult, hogy a szurkolók és a fantasy tulajok nagyobb bánatára és meglepetésére Fournette inaktív lett a meccs előtt.

 

 

Erre volt hogy egy kihagyott csapatfotózás volt az ok, de már több edzést is kihagyott sérülések miatt. A héten pedig nyilvánosságra kerültek olyan pletykák hogy az állapota továbbra sincs rendben, így sérülten játszhat az év hátralévő részében. A kiváló futó ugyanis a bokájával bajlódik és mivel a Jaguars jól áll, ezért kell minden győzelem, nem tudják pihentetni, ahogy megoperálni se, ha szükségszerű lenne. Így a Jaguars futója kénytelen sérült bokával játszani az év hátralévő részében, ami lehet nem okoz majd neki problémát, de hosszútávon semmiképpen nem tesz jót az egészségének.

 

Fournette terhelése ugyanis nem alacsony, a Browns ellen is 28-szor futott a csapat, de átlagban 20-szor kap labdát meccsenként. Ez pedig semmiképpen nem a javulás felé vezető út, így a szurkolók minden mérkőzés előtt izgatottan várhatják, hogy készen áll-e a játékra. A játékos mindenesetre nem aggódik, de tudja a problémát.

 

A legjobb az lenne neki, ha hagynánk egy kicsit pihenni, de erre nincs időnk. Dolgoznom kell rajta és megerősíteni a bokám, az talán használni fog. Az edzőiemnek megvan a terve szerintem, hogy végig tudjam játszani a szezont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!