Connect with us

Érdekességek

Most akkor jó Le’Veon Bell vagy sem?

Le’Veon Bell tavaly meccsenkénti átlagban a második legtöbb yardot futotta a ligában Ezekiel Elliott mögött, idén pedig vezeti a futott yardok rangsorát 886 yarddal. Ő a liga egyik legjobb képességű running backje. És ugyan 2016-ban tényleg remekül is játszott, idén ezt nem igazán mondhatjuk el róla.

 

Hiszen ugyan nagyon jól mutatna jelen állás szerint a futóbajnok cím Bell neve mellett, ezt igazából csak annak köszönheti, hogy rengeteg labdát kap. A futásonkénti átlaga 3,8 yard, ami mindössze a 29. helyre elég a kvalifikáló játékosok között. Ha így maradna, akkor a legrosszabb helyen végezne futásonkénti átlagban a futóbajnokok közt evör.

 

 

Bell konkrétan 40-nel több futási kísérlettel rendelkezik, mint a listán második Jordan Howard, aki csupán 45 yarddal van lemaradva tőle. Ez a gyenge futásonkénti átlag jelentheti, hogy a támadófala rosszabbul blokkol neki, illetve azt is, hogy az ellenfelek jobban fel vannak készülve Bell különleges, kivárós futóstílusára.

 

Érdekes, hogy az utóbbi három évben mindig 4,7 yardos átlag fölött futott Bell, az utóbbi két évben ráadásul 4,9-cel, ami azt jelenti, hogy minden egyes futásnál több, mint egy yarddal többet szerzett, mint idén. Ha ezt hozzáadnánk a jelenlegi yardmennyiségéhez, akkor már 1141 yardnál járna, ami tényleg igazán kiemelkedő lenne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!