Connect with us

Hír

Saját játékosa fúrja McAdoo-t a sajtóban

Egyre rosszabb helyzetben van a New York Giants, ahol nem csak a szezon, de az öltöző is kezd szétesni. Ben McAdoo talpa alatt már így is forró a talaj, most ráadásul már a játékosok is kezdenek kiállni mögüle. Sőt, egy névtelen játékosa már odáig is elment, hogy a sajtóban is kritizálta edzőjét.

 

 

Egy 51-17-es vereség és egy 1-7-es mérleg után értelemszerű, ha egy csapat és annak játékosai csalódottak, csakhogy idén már nem egyszer fordult elő a Giantsszel, hogy a játékosai kikeltek magukból a sorozatos pofonokat követően. Elég csak arra gondolni, hogy Dominique Rodgers-Cromartie és Janoris Jenkins is kapott már egy 1 meccses eltiltást idén fegyelmi okok miatt. Az offense teljesítménye felróható annak, hogy a támadójáték szinte 90%-ban (ha nem több) Odell Beckhamre épült, ráadásul nem csak ő, de Brandon Marshall is a sérültlistán landolt, így gyakorlatilag csak egy újonc tight end és egy másodéves elkapó maradt Eli Manning arzenáljában, ahol a támadófal teljesítménye a tavalyihoz hasonló szintet képvisel.

 

Azt viszont már nehéz mire fogni, hogy a tavaly remekül szuperáló védelem miért hullott darabjaira, mikor egyedül Jonathan Hankins távozott a tavalyi magból, illetve a szezon közben a linebacker sorban van folyamatos változás, valamint az utóbbi időben Olivier Vernon is partvonalon kívülre szorult sérülések miatt, pótlása meg nincs. Érzésem szerint ez azért nem lehet kifogás egy olyan meltdownra, mint ami most New York kék felének védelmében végbemegy. Egy játékos ráadásul névtelenül kritizálta McAdoo-t a sajtóban, és ha lehet egy tippem, akkor valószínűleg egy védőről lehet szó.

 

McAdoo elvesztette az öltözőt. A szombati napokon mielőtt elutaznánk a meccseinkre, meghajt minket edzésen, átvariálja a szabadnapokat, indokolatlan módon eltiltja két fontos védőjátékosunkat, akikre pont hogy most lenne a legnagyobb szükségünk, mikor ilyen mély gödörben vagyunk. Folyton csak a busz alá dob minket, őrület ami itt zajlik. Semmi elképzelés nincs a játékunkban, és csak boxzsáknak megyünk fel meccsről meccsre a pályára.

– mondta a névtelen játékos.

 

Több beatwritertől is olvasni lehet, hogy a forrásaikra hivatkozva nagyon meglepődnének, ha McAdoo jövőre is a csapat főedzője maradna, de az ilyen hírek után ez már mindenkinek nyilvánvaló lesz lassan. A tavalyi remek évet a semmibe taszította a mostani, amiből úgy látszik már nincs kiút. A Giants vasárnap a nyeretlen San Francisco 49ershez utazik, és ha ott is vereséget szenvednek, akkor elképzelhető, hogy nem várnak McAdoo menesztésével a szezon végéig.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x