Connect with us

Hír

Bill O’Brien jövője nem a saját kezében van

Bill O’Brien nevével vélhetően egyre többször fogunk majd találkozni a Black Monday közeledte miatt, bár az elküldése talán most lenne a meglepőbb az elmúlt éveket tekintve. A Texans jelenlegi főedzője ugyanis az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodhatott a GM-mel karöltve a szezon előtt, ez a szalmaszál pedig Deshaun Watson profi karrierje volt.

 

 

Egyelőre ez megmentette őt a kirúgástól, de amióta Watson sérülés miatt kiesett a szezon hátralévő részére, a győzelmek sokasága is elmarad. Ezzel pedig lehet kirúgta maga alól a sámlit, és semmi nem menti meg a bitótól. O’Brien 2014-ben egy 5 éves szerződés keretei között érkezett Houstonba, és egyelőre nem lehet hallani hosszabbításról szóló törekvésekről, holott jövőre le fog járni. Pedig első három szezonjában egyaránt 9-7-tel végzett a csapat, és kétszer meg is nyerte a csoportját, ennek ellenére mégsem tudott komoly tényező lenni a rájátszásban. O’Brien megerősítette, hogy ő nem fog felállni a csapat éléről.

 

A jövőm Bob [McNair, a texans tulajdonosa, a szerk.] kezében van. Rajtam semmi nem múlik, én ugyanis nem mondok le. Nem reménykedek semmiben, nem fohászkodom semmiért. Egy ember kezébe adtam a jövőmet, és majd ő eldönti, hogyan ítélkezik felette.

 

Az idei évben nem csak Watsont vesztette el a csapat, de többek között J.J. Wattot és Whitney Mercilust is, amivel a védelem is sokat gyengült. A Brock Oswieler-malőrt követően alaposan megkérdőjelezték az ő és Rick Smith general manager jövőjét a Texansnál, de nagy valószínűséggel a jövő szezont még megkapja, hogy egy egészséges kerettel kezdje meg utolsó szezonját. Ám ha ott sem tud teljesíteni, akkor aligha hosszabbítanak majd vele.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!