Connect with us

Érdekességek

Blake Bortles a liga legjobban futó irányítója

Az ugye megvan mindenkinek, hogy Blake Bortles soha nem veszített még playoff-meccset? Sőt, bizonyára mindenki tudja, hogy a Jaguars irányítója olyan nagy klasszis, hogy Tom Bradyvel együtt hét Super Bowl részvételük, öt gyűrűjük és két alapszakasz MVP-címük van! Sőt, Bortles még soha nem kapott ki Eli Manningtől a Super Bowlon! Mindezek mellett azonban van Bortlesnek még egy zseniális tulajdonsága: kiválóan fut, és ez kivételesen nem vicc.

 

 

 

Bortles eddigi karrierje során 222 futásból 1401 yardot futott, ami 6,31-es átlag. Ez jobb, mint Russell Wilson vagy Cam Newton átlaga, sőt: ez a legjobb teljesítmény a jelenleg is aktív irányítók között (minimum 200 futás). Ha pedig all time nézzük, akkor a negyedik legjobb átlaga van Michael Vick, a bearses Bobby Douglas és az eaglesös Randall Cunningham után.

 

Bortles eddig karrierje mind a négy évében legalább 300 yardot futott minimum 5,5-es átlaggal, illetve van már hét TD-je is. Nyilván nem egy Newton, de kétségtelen, hogy lábon az egyik legveszélyesebb irányító a ligában.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!