Connect with us

Hír

Brókerből lett kicker

Sam Ficken, a Penn State egyetemen végzett, méghozzá pénzügyi diplomával. Egyetemi karrierje alatt 75 kísérletből 54 lett sikeres mezőnygól, majd miután draftolatlan maradt a 2015-ben, úgy döntött kezd valamit azzal a diplomával. Connecticutba ment, hogy egy brókercégnél dolgozzon. Ekkor kapott egy hívást a Ramstől, hogy szükség lenne egy rúgó játékosra, aki helyettesíteni tudja Greg Zuerleint sérülése után.

A Rams 12 különböző jelöltet hívott el a tryoutra kedden, és Ficken mindegyiket legyőzte, így kapta meg új állását. Amikor megkérdezték, hogy mit szóltak előző munkahelyén az új állásához, ezt válaszolta:

Nem igazán érdekelte őket, örültek is hogy nem kell többé látniuk. Ez igazából elég vicces, mert biztosan nagyon örülnek, hogy ilyen lehetőséget kaptam.

Fickennek tehát megvan az esélye, hogy bizonyítson az NFL-ben és ne csak az edzőtáborban, amin részt vett 2016-ban a Jaguarsnál. A sorsa talán, hogy a Ramsnél váljon igazi profivá és ugyan Zuerleint, a liga egyik legjobb rúgóját nehéz lesz kiszorítania, ha visszatér sérüléséből, más csapattól még kaphat állást jövőre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!