Connect with us

Érdekességek

Fox még sosem nyert a Bearsszel, ha favorit volt

A 4-10-es Bears holnap a 0-14-es Brownst fogadja hazai pályán és a fogadóirodák szerint esélyesnek is számítanak. Azért emeltem ki, hogy a fogadóirodák szerint, mert eddig a Bears John Fox vezetőedzősége alatt egyetlen egyszer sem tudott nyerni akkor, ha Vegasban őket tartották favoritnak. Eljött a Browns ideje vagy megtörik az átok?

 

 

Fox három éve alatt a Bears hét alkalommal volt favorit és egy nem túl impozáns 0-7-es mérleget tudnak felmutatni ezek során. Hogy fokozzuk a dolgot, ebből a hétből hatszor hazai pályán játszottak. A hét meccset pedig átlagban 9,1 ponttal bukták el.

 

A Bears négy meccsét a következő csapatok ellen nyerte meg idén: Steelers, Ravens, Panthers, Bengals. Ebből mondjuk egy jó hírt is kiolvashatunk a macik szurkolói számára, ugyanis minden egyes AFC North csapatot megvertek eddig, így ezek alapján a Brownst is meg kellene verniük. Azt a Brownst, akik próbálják elkerülni a 0-16-os szezon  “dicsőségét” és a holnapi lehet a legjobb alkalom az első és minden bizonnyal az egyetlen győzelmük megszerzésére.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!