Connect with us

Hír

Hicks: Nem leszünk az a csapat, aki kikapott a Brownstól!

A Cleveland Browns jelenleg nyeretlenül 0-14-gyel áll, ami azt jelenti, már csak két meccsük maradt, hogy elkerüljék a nyeretlen szezont. Ám az utolsót a Steelers ellen fogják megvívni idegenben, ahol nem sok esélyük lesz, így az egyetlen esélyt ennek a szégyennek az elkerülésére, a most vasárnapi Bears elleni meccs adja.

A Bears jelenleg 4-10-zel áll, ami nem túl meggyőző, de azért volt egy-két váratlan szép meccsük idén. Ám az egész szezonjukra rányomhatja a bélyegét, ha ők lesznek a csapat, amely kikapott a Brownstól. Ezzel ők is tisztában vannak, és nem is rejtik véka alá, hogy ezt nem hagyhatják. Akiem Hicks a Bears DE-je erről így nyilatkozott:

Nem mi leszünk az a csapat! Ez ennyire egyszerű. Nem fogjuk hagyni, hogy ez megtörténjen!

A fogadóirodáknál nem túl nagy meglepetésre a hazai pályán játszó Bears az esélyesebb, de ne feledjük, tavaly is pont az utolsó előtti héten, amolyan karácsonyi csodaként volt képes a Browns nyerni. Idén pedig pont 24-én fog összecsapni a két csapat, így nem kizárt, hogy ezúttal tényleg “karácsonyi csoda” történjen. De persze ehhez Hicksnek, és a többi Bears játékosnak is lesz egy-két szava.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!