Connect with us

Hír

Julio: nem foglalkozom azzal, ki fog rajtam védekezni

A tizenharmadik forduló egyik legizgalmasabb mérkőzését hozhatja a Falcons-Vikings összecsapás, ahol talán a mérkőzésnap legizgalmasabb matchupját követhetjük majd. Az egyik oldalon a karrierje harmadik 250+ elkapott yardos meccsét hozó Julio Jones, a másikon pedig Xavier Rhodes, aki coverage-ban idén nem nyújt annyira kiváló teljesítményt, de nagyon sikeresen tud védekezni a sztárelkapók ellen. Ez a párharc a végletekig kiélezett lesz, minden bizonnyal, egész meccsen Rhodes fog utazni Jonesszal, de az NFL egyik legjobb elkapója nem nagyon törődik vele, ki fog rajta védekezni:

Xavier nagyon magabiztos srác, tudja mit csinál. Meglátjuk, mi lesz, mennyit fogunk egymás ellen, szemtől szemben menni. A Vikings be szokott segíteni a cornernek egy kis safety segítséggel, meglátjuk, most mihez fognak kezdeni. Rhodesnak megvan az a stílusa, hogy szereti a kezét rád tenni, lökdösni rögtön a snap után. Nekem is megvan a játékstílusom és ehhez fogok igazodni a meccsen, a saját játékomat fogom játszani. Nem aggódom amiatt, hogy ő fog majd utazni velem, csinálni fogom a dolgom.

Lesz is mit bizonyítania Julionak, hiszen a korábbi találkozásai a Vikings sztárjával nem sikerültek a legjobbra. 2014-es randevújuk során Rhodes mindössze két elkapást engedélyezett Jonesnak, amiből csupán 27 yardot szerzett, de egy évvel később sem sikerült az elkapónak átjárnia a cornerback eszén, ugyanúgy két elkapást jegyzett, de csak 18 yardért.

Most a sztárvédő nincs ilyen jó formában, az előző körben egy másik Jonesnak, Marvinnak sikerült többször is megégetnie őt, így jó eséllyel Julio is bizakodhat abban, hogy eredményesebb lesz, mint a múltban. Ha viszont a Minnesota tényleg ráhúz egy safetyt is Jonesra, akkor hosszú napja lesz, nem fog úgy fickándozni, mint a Tampa Bay ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!