Connect with us

Hír

Manning: Hogyan tovább?

Még a Raiders meccs előtt kapták mikrofonvégre Archie Manninget, a Manning-fívérek édesapját, hogy nyilatkozzon Eli jövőjéről:

Összetörte a szívét (a hír, hogy nem ő kezd- a szerk.), de nincs értelme a jövőn spekulálni. Nem tudom mik a jövőbeli tervei, illetve, hogy mit gondolnak a csapatok egy 37 éves irányítóról. De Eli mondhatja azt, hogy “Eleget tettem, jól érzem magam így is. Van egy gyönyörű feleségem, 3 kislányom, egészséges vagyok, szóval ennyi”.

 

Igen, a visszavonulás is opció, de Manning a Raiders meccs után úgy nyilatkozott, hogy még tervei vannak a következő szezonra. Hogy melyik csapatnál arról egyelőre nem beszélt a híresen halkszavú QB. Az biztos, hogy 2018-ra még él a szerződése a Giantsel, és 5 milliós roster bónusz illeti meg szerződése utolsó évében jövő március 16-án, ha aznap, az új szezon 3. napján a keret tagja. Korábban felmerült a Jaguars, ahol korábbi edzője Tom Coughlin  is dolgozik. Az biztosnak látszik, hogy a Super Bowlt követő hetekben még sokat olvashatunk Eli Manning jövőjéről.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!