Connect with us

Hír

Taylor és Stafford is megúszta

Két irányítósérülés is szíven ütötte a szurkolókat a tegnapi meccsmaratonon. Matthew Stafford már a múlt héten is ráhozta a frászt az emberekre, most újabb sérülést szenvedett, ahogy Tyrod Taylor sem úszta meg kisebb horzsolás nélkül a Patriots elleni csoportrangadót.

 

 

Szerencsére azonban egyik játékos esetében sincs szó komoly sérülésről. Taylor elmondása szerint már az első playek egyikében térdsérülést szenvedett, de tudta vállalni a további játékot. Ám az percről percre rosszabb lett, na meg kapta is a törődést a Pats védelmétől, ami végül azt eredményezte, hogy nem bírt a saját lábán bemenni az öltözőbe. Az arcát törülközővel takarta el a kis kocsin, ami sosem jelent jót egy sérült játékos esetében, de Sean McDermott szerint egyelőre úgy néz ki, hogy a komoly bajokat megúszták, de további teszteknek vetik majd alá a héten.

 

Stafford múlt heti sérülésének látványa szerencsére rosszabb volt, mint az eredménye, és vállalni tudta a játékot. Azonban most nem a lábával, hanem a dobókezével akadtak bajok. Egy ideig azt hittük, hogy eltört a keze, de a röntgenképek szerencsére nem mutattak semmi erre utalót. Nem érezte a karját egy darabig, de ez nem törés, hanem idegsérülés miatt történt, így nincs akadálya annak, hogy pályára lépjen jövő héten. Immáron másodjára úszta meg a nagyobb bajt másfél héten belül a Lions. A tűzzel játszanak a detroitiak, de ők is tudják, hogy Stafford nélkül nem lesz itt semmilyen rájátszás, így csak abban bízhatnak, hogy Stafford nem rokkan bele a szezonba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!