Connect with us

Hír

Wentz nem csak az idei évet hagyhatja ki

Tegnap beigazolódott a keserű gyanú, hogy Carson Wentz teljes ACL szakadást szenvedett, ezért teljesen elképzelhetetlen, hogy idén pályára léphessen. A csapat pedig kitűnő formában volt, akár a Super Bowl álmok sem voltak messze a valóságtól.

 

 

Mára azonban ezt a hírt tetézte egy újabb, miszerint Wentz sérülése olyan kategóriába sorolható, hogy a teljes felépül akár egy teljes év is lehet. Ezek persze csak előzetes találgatások és hírek, de Les Bowen, a Philadelphia Daily New írója szerint az átlagos felépülési idő 9-12 hónapra tehető és ez a minimális becslés. A teljesen egészséges játékhoz ennél több is szükséges lehet.

 

Ez nagyon rossz hír az Eagles szurkolóknak, mert ez azt jelenti, hogy Wentz a jövő évi alapszakaszt is kihagyhatja, ha nem halad megfelelően a felépülése. Amennyiben pedig úgy alakulnak a dolgok, akkor nem is érdemes visszarakni a kezdőbe az utolsó fordulókra. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy reméljük ennél kevesebb időt vesz igénybe a valós felépülés és a jövő évet már Wentz irányításával kezdi a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!