Connect with us

Hír

Byard: Brady nézzen ki úgy, mint Bortles

A New England Patriots a hétvégén otthonában fogadja a Tennessee Titans csapatát, hogy megmérkőzzenek a rájátszásban. Mike Mularkey kijelentette, hogy ez nem egy egyszerű meccs, ez a playoff, ahol bármi megtörténhet. A csapat pedig nyerhet bárhol, bárki ellen, bármikor. Nem csak ő, de sokan mások is egyet értenek ezzel a csapatból, például Kevin Byard safety is, aki legutóbb ezt mondta:

Ez már a rájátszás. Itt nem úgy megy, hogy kilépek a pályára, meglátom Bradyt és lelazulok. Ez annál több. Az sem érdekelne, ha Joe Montanaval állnék szemben. Tudjátok mit? Kimegyek oda, és megteszek minden tőlem telhetőt a győzelemért. Azt akarom, hogy Brady úgy nézzen ki, mint Blake Bortles a 17. héten és megpróbálok pár labdát lehalászni. Brady egy remek irányító, de ez itt már a playoff. Nem úgy tekintek rá, mint máskor.

Egyébként Byard két interceptiont szedett le Bortles passzaiból és egész éves teljesítménye alapján All-Pronak választották idén. Hogy Brady ellen mit fog teljesíteni, majd kiderül, de eléggé nagy bravúr lenne, ha ellene is sikerülne az, ami a Jags irányítója ellen ment.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!