Connect with us

Beharangozó

Divisional vasárnap

A tegnapi nap sem volt rossz, de a mai mindent söpörni fog az NFL legjobb hétvégéjén! Két szuperrangadó, négy bivalyerős csapat feszül ma este egymásnak. A mérkőzéseket a Kandallóban is megnézhetitek, amennyiben foglaltatok vagy még esetleg maradt hely.

 

 

Jacksonville Jaguars @ Pittsburgh Steelers

Jaguars oldali beharangozó

Steelers oldali beharangozó

Vajon képes lesz a Jaguars megint megverni a Steelerst? Egy szezonban ez csak nekik sikerült eddig a történelem során. Öt interceptiont minden bizonnyal nem fog megint dobni Big Ben és inkább futójátékkal kellene operálniuk, de ha a Jaguars most is le tudja nyomni a Steelers torkán a futójátékot, akkor megint jó esélyük lehet. A meccs legnagyobb párharca “a liga legjobb elkapói vs a liga legjobb cornerei” lesz.

New Orleans Saints @ Minnesota Vikings

Saints oldali beharangozó

Vikings oldali beharangozó

A hétvége meccse. Látszik ez a tippjeinkből is, szinte jósolhatatlan találkozó kimenetelt tekintve. Képes lesz megfogni a Vikings elit védelme a Saints elit támadásait? És a Saints elég jó védelme a Vikings elég jó támadósorát?

Bold predictions

balentin: A playoff meccsek során az egy mérkőzésen elért legjobb passzkísérletenkénti yardátlagot Tim Tebow tartja 15,05-tel (min. 20 kísérlet, vs Steelers). Ezt a rekordot fogja most Case Keenum átadni a múltnak a New Orleans Saints ellen.

kerekisti: A Vikings összesen nem fog annyi yardot szerezni, mint amennyit scrimmage yardot szerez Kamara és Ingram.

chester: Ezidáig sosem történt meg, hogy egy postseason meccsen két safety is született volna. A Jaguars@Steelersön minimum két safety lesz.

renningan: A Saints futóit lenullázta szinte a Panthers defense. A Vikings viszont még ennél is jobb, ennek ellenére Ingram és Kamara is legalább 100+ scrimmage yardot fog szerezni.

rowi: A Steelers-Jaguars meccsen a két csapat legjobb futója (tehát például Bell+Fournette) összesen 300 futott yard fölé kerül.

leonidasz: Ramsey és Bouye eddig 40,2-es passer ratinget engedett együttesen. Most mindkettőjükre 100 felett dobál Big Ben.

KGYM: Kamara és Ingram az alapszakaszban nem voltak együtt összesen 109 ScrYd alatt, az elmúlt 13 meccsen pedig csak egyszer kerültek 156 alá. A Vikings ellen 60 alatt maradnak.

katonadani: Antonio Brown az utóbbi 5 évben minden meccsén szerzett legalább 24 elkapott yardot. Most a Jaguars ellen ez alatt marad (feltétel: legalább három negyedet a pályán van).

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!