Connect with us

Hír

Fournette Rolexet vett a támadófal tagjainak

Hét Jaguars támadófalember lett gazdagabb egy Rolex órával, miután a remek szezont futó Leonard Fournette így hálálta meg az egész éves munkájukat.

Fournette az öt kezdő falembernek (LT, LG, C, RG, RT) és két csere játékosnak vett drága órát, ezzel köszönte meg, hogy újonc szezonjában 1040 yardot tudott futni. A fiatal futó a következőket mondta a sajtó kíváncsi munkatársainak:

Csak azért vettem meg nekik, hogy megmutassam mennyire hálás vagyok a kemény munkájukért. Nélkülük nem sikerült volna elérnem ezt a remek szezont. A kemény munkájukat sokszor nem hangoztatják eléggé.

Az órákat Cam Robinson (left tackle), Patrick Omaneh (left guard), Brandon Linder (center), A.J. Cann (right guard), Jeremy Parnell (right tackle), Tyler Shatley (center/guard) és Josh Wells (tackle) kapták. Az utóbbi két cserejátékos 2-2 meccsen volt kezdő, sérülések miatt.

Egyedül nem tudtam volna megcsinálni, nem vagyok képes tizenegy embert blokkolni. A támadófal és az elkapók sok segítséget nyújtottak, hogy elérjem az 1000 yardos szezont.

Arra a kérdésre, hogy minden hasonló szezon után vesz-e ajándékot a játékosoknak, azt a választ adta, hogy majd meglátjuk. Fournette játéka fontos lesz most hétvégén is, a Jacksonville vasárnap este játszik a Buffalóval hazai pályán, hosszú idő után újra a playoffban. Ha az újonc RB úgy teljesít, mint ahogy a szezonban tette, akkor a Jaguars hívei dörzsölhetik a tenyerüket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!