Connect with us

Hír

Megkapta az engedélyt, Gronk játszik a Super Bowlon

Ahogy várható volt, Rob Gronkowski agyrázkódása nem tartotta két héten át a partvonal mellett, tegnap este ugyanis tisztázták őt az orvosok, így pályára léphet az év legfontosabb mérkőzésén, a Philadelphia Eagles elleni Super Bowlon.

 

Ma hivatalosan megkaptam a tájékoztatást, hogy játszhatok, úgyhogy nagyon örültem, mikor a doktorokkal beszéltem így a teljes folyamat után, most egyértelműen készen állok.

 

 

Gronk a Jaguars ellen szenvedett agyrázkódást, mikor Barry Church ütötte ki egy sisak-sisak ütközés után. Church kapott is egy 24 ezer dolláros büntetést az esetért, de a Patriots tight endje nem haragszik rá, nem hibáztatja:

 

Ilyen a foci. Mármint a másodperc törtrésze alatt kell döntést hoznod. Teljes sebességgel rohansz egy irányba, én pedig a másikba. Ez része a játéknak, van ilyen. Egyszerűen tovább kell lépni.

 

Gronkowskira nagy szerep vár az Eagles ellen, szokás szerint ő lehet az egyik kulcsfigurája a találkozónak. Feltehetőleg Malcolm Jenkins vigyáz majd a mérkőzés nagy részében, érdekes párharc várható.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!