Connect with us

Hír

Taylor: Szeretnék maradni, de nem megyek bele pay cutba

Nincs egyszerű helyzetben Tyrod Taylor. A Buffalo Billsszel rájátszásba jutó irányítót elég érdekes módon kezeli csapata, aminek legújabb példája a pay cut lehet.

 

 

Taylor már belement egy 10 milliós pay cutba tavaly, ami a 2017-es és 2018-as szezonjára érvényes, hiszen a Bills nem vele tervezne hosszú távon. Hogy az idei szezon és Taylor teljesítménye után mennyire etikus, azt nekünk nem tisztünk eldönteni, viszont nem lehet rájuk követ dobálni, ha egy jobban passzoló zsebirányítóval képzelik el a hosszú távú jövőt.

 

Csakhogy patent zsebirányítót szerezni nem olyan egyszerű, ráadásul hiába van két első körös pickjük, lehet egy első körre értékelt irányító sem csúszik le hozzájuk (vagy legalább is olyan, aki zsebirányító lenne). Ahogy arra sincs garancia, hogy Kirk Cousins őket fogja választani, mint a legjobb elérhető irányító a szabadügynök piacon. Ebben az esetben viszont nem marad más választás, mint az idén már leültetett Taylor, aki ha marad, akkor csak egy újabb pay cut árán tehetné ezt meg, feltéve az ő kezelésére a koronát a Billsnél. Ám ebből már nem engedne, így hiába szereti Buffalót és a csapatot is, fizetéscsökkentés esetén távozna.

 

Ha kivágják, akkor az utóbbi évek egyik legnagyobb vesztese lehet, hiszen egyszerre bukna több millió dollárt, és a rájátszás ellenére válnának meg tőle. De az NFL egy ilyen világ, Taylor pedig néhány csapatnál még kapós lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!