Connect with us

Hír

Moncriefra nem tart igényt a Colts

Donte Moncief 2014-ben érkezett a draftra, ahol a harmadik körben kiválasztotta őt a Colts. Most azonban lejárt az újonc szerződése, és a legfrissebb pletykák szerint a március 14-én nyitó piacon találhat magának új csapatot.

Bár korábban arról lehetett olvasni, hogy kaphat egy “prove it” évet a csapattól, a helyi sajtó értesülései szerint Ballardék mégsem adnak új szerződést a fiatal elkapónak, így szabadon igazolhatóvá válik. Moncriefnak pont a 2017-es szezonban kellett volna megmutatnia hogy mire képes, de ehhez képest karrierje során a legkevesebb elkapást mutatta be. Az utolsó két évében még váll- és bokasérülések miatt 12 mérkőzést is kihagyott, ami szintén rontotta az esélyeit. Érdekes, hogy 2016-ban kevesebb mérkőzésen több elkapást mutatott be, mint 2017-ben, bár ebben szerepet játszik az is, hogy Luck helyett Brissett irányított.

 

Ezzel a lépéssel a Coltsnál hiányposzt lett az elkapó, hiszen T.Y. Hiltonon és Kamar Aikenen kívül csak fiatal elkapók vannak a rosteren. Moncriefnak lehetnek kérői, hiszen egy új helyszínen második számú elkapóként megmutathatja, hogy mire képes.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!