Connect with us

Hír

Shaq Thompson 5. éves opciója lehívva, Dupree-é valószínűleg nem lesz

A Carolina Panthers lehívta a remek linebacker, Shaq Thompson ötödik éves opcióját, így a 2019-es szezon végéig lesz élő kontraktusa. A Steelers azonban közel sem ennyire biztos Bud Dupreeval kapcsolatban, aki nem is feltétlenül érdemelné meg az extra évet.

 

 

Thompsont Thomas Davis pótlására szerezte meg a Carolina az 1/25-ös pick-kel, és úgy néz ki, bejöttek a számítások. 36 meccsen kezdett az utóbbi három évben, és bár a tavalyi éve nem volt kiemelkedő, előtte nagyon jól játszott. Luke Kuechlyvel kiegészülve az egyik legjobb LB-duója lesz majd a Panthersé.

 

A Steelers azonban hiába szerezte meg TJ Wattot tavaly az első körben, a 2015-ös 1/22-esük közelebb van a busthoz, mint az átlagoshoz. Watt újoncként lazán lekörözte Dupreet, aki pass rushban harmadik évére is csak átlagos teljesítményre volt képes, viszont cserébe a liga egyik legrosszabbul szerelő EDGE játékosa és futás ellen nem nagyon van rosszabb nála. Egy kvázi szituációs pass rusherért meg fölösleges lenne kockáztatni 9 millió dollárt egy esetleges sérülés miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!