Connect with us

Hír

Trumaine Johnsonnal erősítette védelmét a Jets

Meglett a hőn áhított erősítés a védelembe Mike Maccagnan general managernek, még ha nem is azzal a névvel, akit sokáig szóba hoztak velük. A ma esti hivatalos nyitásra ráadásul további érkezők is várhatók.

 

 

Malcolm Butlert hozták fel mindig a Jets kapcsán, akik mindenáron el akarták hozni a free agency egyik legnagyobb nevű cornerbackjét, teljessé téve a secondaryt. Nos, róla lemaradtak, hiszen a Titanshez igazolt, de így sem lehetnek szomorúak. Helyette ugyanis a Rams szabadügynökét, Trumaine Johnsont zsákolták be, aki még talán jobb is mint Butler. A szerződése részletei egyelőre nem ismertek, csak annyi szivárgott ki, hogy $15 millió körüli összeget kereshet évente. Ha meghaladja, akkor ő lesz a legjobban fizetett cornerback a ligában, a címet jelenleg Josh Norman birtokolja kerek $15 milliós átlaggal. Ha sikerül visszaigazolniuk Morris Claiborne-t, akkor egy egészen pofás egység várhatja az irányítók passzait.

 

A Jets eddig viszonylag csendes volt a piacon, hogy aztán az irányító poszt után a CB-problémát is megoldja, és ezzel még nincs vége. Hamarosan Avery Williamson is hivatalos lehet, ami azt is jelentheti, hogy Demario Davisszel nem sikerült megegyezniük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!