Connect with us

Hír

Trumaine Johnsonnal erősítette védelmét a Jets

Meglett a hőn áhított erősítés a védelembe Mike Maccagnan general managernek, még ha nem is azzal a névvel, akit sokáig szóba hoztak velük. A ma esti hivatalos nyitásra ráadásul további érkezők is várhatók.

 

 

Malcolm Butlert hozták fel mindig a Jets kapcsán, akik mindenáron el akarták hozni a free agency egyik legnagyobb nevű cornerbackjét, teljessé téve a secondaryt. Nos, róla lemaradtak, hiszen a Titanshez igazolt, de így sem lehetnek szomorúak. Helyette ugyanis a Rams szabadügynökét, Trumaine Johnsont zsákolták be, aki még talán jobb is mint Butler. A szerződése részletei egyelőre nem ismertek, csak annyi szivárgott ki, hogy $15 millió körüli összeget kereshet évente. Ha meghaladja, akkor ő lesz a legjobban fizetett cornerback a ligában, a címet jelenleg Josh Norman birtokolja kerek $15 milliós átlaggal. Ha sikerül visszaigazolniuk Morris Claiborne-t, akkor egy egészen pofás egység várhatja az irányítók passzait.

 

A Jets eddig viszonylag csendes volt a piacon, hogy aztán az irányító poszt után a CB-problémát is megoldja, és ezzel még nincs vége. Hamarosan Avery Williamson is hivatalos lehet, ami azt is jelentheti, hogy Demario Davisszel nem sikerült megegyezniük.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások