Connect with us

Hír

Csak akkor lesz kezdő Josh Allen, ha kiérdemli

A Bills elég jól mozgott az idei drafton, úgy sikerült megszereznie Josh Allent, hogy csak az egyik első körét kellett érte beáldozni. Már most ő a legtehetségesebb irányító a rosteren, ez azonban nem jelenti azt, hogy rögtön kezdeni is fog.

 

Nem siettetünk semmit, de ha úgy alakul, hogy ő nyeri meg a kezdő posztért való versenyt, akkor ő nyeri. Van még 52 másik játékosunk, akik ha azt látják, hogy egyértelműen ő a legjobb, akkor ő fog játszani, minden más poszton így csináljuk. Azonban még rengeteget kell vele foglalkozni, majd meglátjuk

 

– mondta Brandon Beane, a csapat GM-e.

 

 

A Billsnél jelenleg ott van AJ McCarron és Nathan Peterman, őket kell lenyomnia Josh Alennek. Utóbbi nem tűnik nehéznek, azonban McCarronban lehet annyi, hogy a szezon elején még ő legyen a csapat kezdője. Szerintem nem egy teljesen fogalmatlan irányító, azt is el tudnám képzelni, hogy az egész szezont ő nyomja végig. Ami nem is lenne olyan nagy baj, hisz akkor Alex Smith-hez hasonlóan jó pénzért el lehetne cserélni, Allenre pedig tényleg nagyon ráfél még az edzés és a tanulás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!