Connect with us

Hír

Jordan Matthews a Patriotsban!

Pár nappal azután, hogy elcserélte első számú elkapóját a New England Patriots, máris szerzett egy újat, méghozzá talán a legjobbat a megmaradt szabadügynökök közül – persze azt tegyük hozzá, hogy már nem túl veretes a névsor. A korábbi Eagles-, majd Bills-elkapót, Jordan Matthews szerződtették egy évre.

 

 

A 25 éves receiver karrierje elég jól kezdődött, az Eaglesnél kvázi első számú célpont volt, Wentz egyik legjobb barátja, ám tavaly elcserélték a Billshez Ronald Darbyért. Buffalóban viszont folyton sérülésekkel bajlódott, 10 meccsre nevezték és mindössze 25 elkapást jegyzett a szezonban. Három műtétje is volt 2017-ben, egy a hüvelykujján még az idény közben, majd miután IR-re került, decemberben a bokáját és a térdét is megműttette.

 

Elég tipikus Patriots-igazolásnak tűnik, aki vagy nagyon király lesz a következő szezonban, vagy meg sem éli a keretszűkítést. Matthews egyébként leginkább a slotban érzi otthon magát, de nem a megszokott Patriots slot-elkapó, hiszen kiváló méretekkel rendelkezik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!