Connect with us

Hír

Bell 17 milliót akar

Le’Veon Bellnek még másfél hónapja van (július 16 a határidő), hogy megegyezzen a Steelersszel egy hosszútávú szerződésről. Ha ez nem jön össze, akkor idén $14,5 milliót fog keresni a franchise tag értelmében és tavasszal szabadügynökké válik. Elméletben rakhatna rá a Steelers egy újabb franchise taget, de az már az irányítókéval lenne azonos, így mondhatjuk, hogy ha Bell nem kap hosszú távú szerződést, akkor jövőre új csapat után nézhet.

 

 

A sztárfutó jelenleg évi $17 milliót szeretne kapni, ő úgy hiszi, hogy megérdemli egy első számú futó és egy második számú elkapó együttes fizetését. Ez a $17 millió ugyanis magasan a legjoban fizetett futóvá tenné, jelenleg hosszú távú szerződések között Devonta Freeman a csúcstartó $8,25 milliós éves átlaggal. Azt egyébként hozzá kell tenni még, hogy Bell tavaly visszautasított egy évi $12 miliós ajánlatot a Steelerstől, bár arról nincsenek információink, hogy ez hogyan is nézett ki pontosan, feltehetőleg jelentősen a csapat számára volt előnyös.

 

Bell most úgy tűnik, hogy megpróbálja kijárni a cousinsi utat, és ha nem sérül meg ebben a szezonban, akkor ez sikerülni is fog neki és a szabad piacon mérettetheti meg az értékét. Érdekes egyébként, hogy Cousins és Bell csapattársak voltak az egyetemen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!