Connect with us

Hír

Döntöttek: büntetés jár himnusz alatti térdelésért!

A most folyó tulajdonosi találkozó során arról is beszélnek az ownerek, hogy hogyan kezeljék a himnusz alatti térdeléseket. Engedjék mindenkinek szabadon eldönteni, hogyan viselkedjen a himnusz alatt? Kötelezzenek mindenkit az állásra? Vagy ki se jöjjenek a csapatok a himnuszra? Most egy elég különös javaslattal álltak elő, ezt fogják megvitatni a tulajdonosok.

 

 

A javaslat szerint a hazai csapat dönthetné el, hogy kijön-e a két gárda az öltözőből a himnuszra, viszont ha úgy döntenek, hogy kijönnek, akkor az esetlegesen térdelő játékosok után 15 yard büntetés járna a csapatoknak. Feltehetőleg a kickoffnál lépne érvénybe ez a 15 yard (esetleg az első scrimmage játéknál), de egyébként is borzasztóan nehéz elképzelni, hogy megvalósuljon ez a szabályváltozás.

 

UPDATE: Ellenszavazat nékül elfogadták az alábbi javaslatot, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak nem kötelező megjelenniük a pályán a himnusz alatt, viszont ha ott vannak, akkor nem térdelhetnek. Ellenkező esetben az NFL megbüntetheti a csapatokat, illetve a játékosokat is. Illetve a csapatok kialakíthatják saját szabályrendszerüket a téma kapcsán.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások