Connect with us

Hír

Újabb elsőkörösétől válhat meg a Browns

Lassan már semmi hírértéke annak, ha egy Browns draft pick vagy igazolás bust lesz. Abban meg aztán tényleg semmi érdekesség nincs, hogy a Browns elcseréli vagy kivágja az egyik elsőkörösét. Coley Coleman esete mégis kicsit más.

 

 

A tavalyelőtti drafton az első kör közepén választotta ki az elkapót a Cleveland, hogy aztán az elmúlt szezonokban szinte semmit ne játsszon. Ebben főleg a sorozatos sérülései hátráltatták, de azon a pár mérkőzésen sem mutatott semmi érdemlegeset, amikor tudott játszani. Azóta a Browns megszerezte Jarvis Landry-t, visszatért Josh Gordon és idén is draftoltak elkapót, Antonio Callaway személyében. Így a harmadéves játékos sorsa kérdésessé vált a csapatnál.

 

Már pár héttel ezelőtt is felröppent a pletyka, hogy elcserélnék Colemant, most pedig megerősödött a hír, hogy megfelelő ellenajánlat fejében, hajlandóak megválni tőle. Kérdés milyen ára lehet egy tehetséges, de szinte semmit nem mutató elsőkörös, Browns játékosnak, de alighanem nem sok csapat adna nagy értéket érte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!