Connect with us

Hír

Még kivár a Texans Clowney szerződésével

Miután múlt héten hosszabbított a Texans a linebacker Benardrick McKinney-vel, azt várhattuk, hogy nemsokára sor kerül Jadeveon Clowney szerződéshosszabbítására is, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez összejön a szezon előtt. Sőt, lehet várni kell vele 2019-ig – legalábbis a Houston Chronicle-nél dolgozó John McClain így gondolja.

 

 

A fő ok a hezitálás mögött Clowney sérülékenysége. Az idei holtszezon nagy részét is kihagyta egy januári térdműtét miatt és amíg meg nem mutatja, hogy konzisztensen a pályán tud lenni és legalább ugyanolyan jól játszani, mint tavaly, addig ez a hezitálás érvényben is maradhat.

 

A 2014-es 1/1-es idén az ötödik éves opciója alatt fog játszani és $12,3 milliót fog zsebre tenni. Ennél persze jóval többet fog keresni, amint lekötik hosszú távra, viszont erre nem biztos, hogy most sor fog kerülni. És ha a holtszezonban nem, akkor jó eséllyel várni kell 2019-ig, hiszen az újonc general manager, Brian Gaine nem fog senkivel hosszabbítani szezon közben – ebben követi elődje, Rick Smith filozófiáját.

 

Az persze biztos, hogy nem fogják elengedni Clowney-t, tehát ha hosszú távú szerződésben nem is tudnak egyből megállapodni, használni fogják a franchise taget jövőre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!