Connect with us

Hír

Scherffre is nagy pénz vár

Miután Jaguars Andrew Norwellt, a Cowboys pedig Zack Martint fizette meg brutálisan (előbbi 13,3 milliót, utóbbi 14 milliót keres évente), most a redskinses Brandon Scherff a soros. Legalábbis a Washington Post szerint ő lehet a következő.

 

 

A Redksins támadófalának egyik legjobbja 705 ezer dollárt fog idén keresni és jövőre is csak 12,5 milliót az 5. éves opciójának hála. Ez nem valami sok, miközben Scherff a liga egyik legjobb futásblokkoló guardja, ráadásul passzblokkolásban is évről évre fejlődik: újoncként 29-szer engedélyezett nyomást, idén pedig már csak 15-ször, két év múlva a liga egyik legjobb guardja lehet.

 

 

A csapatnak érdemes lenne most hosszabbítani vele, ugyanis évi 10 millió dollárnál jelenleg aligha kérhetne el, de akár egy három éves, 36 millió dolláros szerződéshosszabbítás is beleférne: az elkövetkező öt évre így le lenne láncolva, ráadásul összesen 49 millió körül keresne, ami éves szinten kevesebb, mint 10 millió dollár. 1-2 év múlva 15-16 milliót is kaphatna a növekvő cap és a javuló játéka miatt a korábbi 1/5-ös pick.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!