Connect with us

Hír

LeSean McCoyt nagyon súlyos dolgokkal vádolják

Tegnap este került ki az Instagramra egy olyan kép, mely szerint LeSean McCoy brutálisan összeverte a barátnőjét. A Twitteren megbízható források idézik a vádakat, mi is ezekhez kötöttük a hír közlését. A képhez fűzött kommentár szerint már az eddigiekben is hallgatott a barátnője legjobb barátja arról, hogy McCoy a kutyáját annyira megverte, hogy annak leállt a veséje, és hogy többször a barátnőjének kellett visszatartania attól, hogy a kisfiát elvadultan verje olyan apróságok miatt, mint az ágyba pisilés. A kép alatt Delicia Cordon unokatestvére és legjobb barátja azt is megjegyzi, hogy McCoy szteroidokat használ.

 

 

Delicia Cordon ügyvédje is kiadott egy nyilatkozatot, ebben zanzásítva a következők állnak. Hajnal három környékén egy férfi tört be a házba fizikális betörés jelei nélkül és specifikusan olyan ékszereket követelt a nőtől, amiket McCoy ajándékozott neki korábban és amiket már többször is visszakért. A hölgy karja megzúzódott, mikor a betörő le akarta rángatni a karkötőt róla, majd egy fegyverrel többször arcon is ütötte Condon kisassonyt. Az is kiderült, hogy június elsején McCoy megpróbálta törvénytelenül kilakoltatni a hölgyet, miközben otthon sem volt, majd McCoy a biztonsági kamerákat is lecseréltette, hogy Ms. Condon ne férhessen hozzá a felvételekhez és a riasztóhoz.

 

A Bills futója természetesen tagadja a vádakat és állítása szerint hónapok óta nem volt direkt kapcsolatban a hölggyel és barátnőjével/unokatestvérével. Az is kiderült, hogy McCoy Miamiban edzett az esetet követő reggel, szóval nem igazán lehetett pár órával korábban Georgiában. Mondjuk a vádak nem is azt mondják, hogy konkrétan ő tette, hanem arra utalnak, hogy kvázi megbízott valakit.

 

Ha ezek valóban bebizonyosodnak, a liga szorult helyzetben lesz. Amíg nőkkel erőszakoskodóknak egy-két meccses eltiltásokat adnak, füvezésért meg három-négyet, a jelen helyzetben minimum örökké eltiltással kell példát statuálniuk, különben elképesztő botrány lesz belőle. McCoynak nem ez az első hasonló ügye, korábban is szóltak hírek róla, hogy nőgyűlölő gondolatokat fogalmazott meg és egy buliban erőszakosan viselkedett velük, a barátnője pedig rajtakapta már egy eszkorttal – mindez hab a tortán, miután McCoy kizárólag nőknek szóló bulit is rendezett már.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!