Connect with us

Hír

Eric Reid a Panthers játékosa lett!

2017 után újra NFL mérkőzésen léphet pályára Eric Reid, miután Da’Norris Searcy sérülését követően a Panthers leigazolta. A safety elég nehezen talált csapatot, miután kiállt Kaepernick mellett a himnusz alatti térdelésben, ami miatt a 49ers sem számított már a szolgálataira a tehetséges védőnek. Searcy azután került sérült listára, hogy egy hónapon belül két agyrázkódást is elszenvedett, ez adott újabb esélyt Reidnek.

Eric egy kezdő szintű safety, aki magas szinten játszott eddigi karrierje során. Miután Searcy sérülést szenvedett, Ron Rivierával egyeztetve a lehetőségekről, Reid volt a legjobb lehetőség.

Marty Hurney, a GM így kommunikálta twitteren döntésüket. Azért is dönthettek egy új safety igazolásán, mert Searcy már a Bengals ellen sem játszhatott és a secondary korántsem muzsikált túl jól, hiszen Dalton 352 yardot tudott passzolni ellenük. A Panthers mellett még a Falcons, Buccaneers és Saints trió (a három csoportellenfél) is gondolkozhatott Reid megszerzésen, hiszen jelenleg mindhárom csapatnál hiányposzt vagy nem éppen acélos a secondary. Reid és a Panthers egy egyéves szerződést írt alá 1 millió dollár értékben, ami ösztönzőkkel elérheti az 1,9 milliót is.

Ezek után elkezdhet reménykedni Kaepernick is, hogy még valaha munkát kap a ligában, esetlegesen egy sérülés után. A sors fura fintora, hogy jelenleg pont a 49ers-nél vannak gondok a irányító poszton, de azért az nem valószínű, hogy volt csapata adna állást újra neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!