Connect with us

Hír

Joe Mixonra legalább kéthetes kihagyás vár

Győzelemért mindent, ez bármelyik sportoló mottója lehetne, de most Joe Mixon számára aktuális. Bár sikerült nyerniük a csoportrivális Ravens ellen a TNF-en, Mixon többször is az oldalvonal mellé kényszerült térdfájdalmak miatt. Azóta kiderült, hogy műteni kell sérült testrészét.

 

 

A másodéves futónak az orvosi jelentések szerint artroszkópos térdműtétre van szüksége, ami a térdizületek tükrözésére szakosodott orvosi beavatkozás. Szerencsére ez nem jár hosszan tartó rehabilitációval, de becslések szerint két hetet minimum ki kell hagynia. Egyes források szerint maximum 4 hetes kihagyás várhat a futóra, de legalább a szezonja nem veszett kárba. Mixon így a Panthers és a Falcons elleni meccseket biztosan kihagyja, de a Dolphins és a Steelers elleni pályára lépése is veszélybe került.

 

A helyét Gio Bernard veheti át a kezdőben, illetve a tartalék Tra Carson és az újonc Mark Walton kaphat még így snapeket. Mixon számára nagyon fájó lehet a kényszerpihenő, hiszen újonc éve után megkapta a nagyobb snap countot, és élni is tudott vele. A két forduló során 179 futott yardot szerzett 4,7-es átlaggal, valamint 5 elkapásból 54 yard fűződik a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!