Connect with us

Érdekességek

Továbbra sem tud mit kezdeni saját futójátékával a Seahawks

A szezon előtti cselekedetek és remények ellenére még mindig nem beszélhetünk potens futójátékról a Seahawksot illetően. Carrollék is látják ezt a problémát, és próbálják orvosolni azt minél hamarabb. Mondjuk amíg azt sem tudják ki fusson, úgy nehéz lesz.

 

 

Hogy ismét terítékre kerüljön a futójáték, komoly lépéseket tett a csapat az offseasonben. Új támadókoordinátor és O-Line coach érkezett, igazoltak két guardot, draftoltak egy blokkoláshoz szuper tight endet, és nem utolsó sorban az első körben hoztak egy futót a csapathoz. Két meccs után viszont semmilyen változás nem látszik a tavalyi borzalomhoz képest, az egyetlen pozitívum, hogy nem Wilson a legjobb futójuk mostmár. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, tartja a mondás, és bár sokat voltak hátrányban mindkét meccsükön, a Broncos ellen 14, a Bears ellen 19-szer hívtak futást, ami rettentő kevés.

 

Persze addig ne is várjunk csodát, míg nem döntik el ki legyen a futó, akivel feltámasztanák a földről való támadásokat. Penny sérülése miatt Chris Carsonra várt a feladat megoldása, aki az előszezonban olyan meggyőzően játszott, hogy akár hosszú távra is neki nézett ki a lead back szerepkör. Kérészéletű volt ez az álma, ugyanis a hajnali meccsen szinte teljesen levették a második félidőben. Carroll azzal magyarázta döntését, hogy a special teambe nagyobb szükség volt a másodéves futóra, míg Penny képességeit is tesztelni akarta a pályán. Ez már csak azért is érdekes, mert Carson 5,8-as átlaggal fut eddig az alapszakaszban, igaz, mindössze 13 carryje volt a két meccs alatt. Penny ezzel szemben a Bears ellen 10 lehetőségből 30 yardot tudott felmutatni, míg a Broncos ellen alig haladta meg az 1-es yardátlagot kísérletenként.

 

Hogy mennyire nem erőltetik a futójátékot, 14 sorozatos játékhívásból egy sem volt futójáték a második negyed közepe és a negyedik negyed eleje között a mai meccsükön. Hiába a nagy tervek, továbbra sem tudnak mit kezdeni a futójátékukkal, mindeközben pedig ott van a 0-2-es mérleg, és az, hogy Wilsont ismét agyonverik a támadófalának hála.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!