Connect with us

Hír

Tovább nő az Eagles sérültlistásainak száma

Nem áll jól az Eagles jelenleg a sérültekkel, most pedig újabb áldozattal kell szembenézniük. Jay Ajayi, a sasok futója került IR-re elszakadt keresztszalaggal, ezzel természetesen vége az idényének. Érdekesség, hogy minden bizonnyal épp akkor szakadt el az ACL-je, amikor az ellenfél 5 yardosán belül fumble-özött. Ezzel pedig Ajayi könnyen lehet, hogy utolsó snapjeit játszotta az Eagles színeiben a Vikings elleni vereség alkalmával.

 

 

Az Eagles futójátéka nem valami erős idén, ami részben köszönhető a tavalyinál gyengébben teljesítő támadófalnak és az edzői hívásoknak is, de Ajayiék sem tették hozzá a magukét igazán. Fel is merültek olyan pletykák és híresztelések, miszerint az Eagles szeretné megszerezni Le’Veon Bellt a Steelerstől, ezek a hangok pedig felemelkedhetnek Ajayi kidőlésével.

 

Elég csúnya sérüléshullám sújtja az Eaglest, hiszen IR-en kötött ki Ajayi mellett a kezdő safety Rodney McLeod (akinek a helyén az a Maddox játszik, akik múlt hétig soha életében nem játszott safetyt), az elkapó Mike Wallace és Mack Hollins, illetve a tight end Richard Rodgers, ráadásul Non Football Injury listán van Timmy Jernigan kezdő védőfalember legalább a szezon felééig, Chris Maragos cseresafety és special team kapitány pedig PUP listán van jelenleg.

 

Az Eagles összességében sem áll valami jól, ugyanis 2-3 a mérlegük és igazából egyik meccsükön sem érdemeltek feltétlenül győzelmet. Szerencséjükre az NFC Eastben így is jó esélyük lehet a rájátszásra, de ehhez mindenképp emelni kell a játékuk színvonalán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!