Connect with us

Érdekességek

Patricia nem szokványos módszerrel készíti fel fiait

Matt Patricia egy furcsa szerzet, erről már alighanem megbizonyosodhattunk. A legújabb innovációját két hete vezette be, ami miatt kérdőre is vonta a sajtó, de végül győzelem lett az azon a héten lejátszott meccsük vége. Erre törekszik most is.

 

 

Két héttel ezelőtt a Lions vezetőedzője úgy döntött, hogy szabadtéri edzéseket tart csapatának a Panthers elleni hazai találkozó előtt. Ez már ott sántít, hogy a Ford Field, a Lions otthona fedett, így nem szükséges fagyott körülmények között edzeni, hiszen ez nincs hatással a meccsre. Sőt mi több, a Lions november 16-tól négy héten át csak dómban játszott volna. Patricia ennek ellenére kizavarta játékosait a mínuszokba, ami a sajtóban is visszhangot kapott. A korábbi Belichick tanítvány kissé felháborodott, amiért sokadjára kérdőjelezik meg a módszereit, így elmagyarázta mit miért tett.

 

Szerinte a sár, hideg, fagy, hó és hasonló hátráltató körülmény csak elősegíti a skill pozíciós játékosoknak azt, hogy jobban figyeljenek a lábmunkájukra. Két hete ez bevált, mert sikerült legyőzni a Pantherst, márpedig a legtöbb kritikát a győzelmek hiánya miatt kapja Patricia. Tegnap ismét fedetlen pályán edzettek, így a játékosok megint fagypont közeli hőmérsékleten készülhettek a következő összecsapásukra. Ha ezzel sikerül győzelemmel elhagyni a pályát a Rams ellen, aligha fogják bánni a zord edzéseket.

 

A Lions legközelebb december 16-án, a 15. fordulóban játszik fedetlen stadionban, akkor pont Buffalóban, ahol a zord időjárás ilyenkor mindig jelen van. Lehet akkor Patricia szaunával készíti fel a játékosait?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!