Connect with us

Érdekességek

A Giants a legesélyesebb Nick Foles megszerzésére

Nick Foles visszatért az Eagles kezdőjébe, megverte a Ramst és újjáélesztette a rájátszás-reményeket. Vajon összejöhet újra egy varázslatos győzelmi sorozat? Nos, ehhez sok mindennek kell összejönnie, úgyhogy ne is ezzel foglalkozzunk most, hanem azzal, hogy mi lesz az Eagles Super Bowl MVP irányítójával jövőre.

Foles kapott egy fizetésemelést és hosszabbítást az Eaglestől az SB után, ahol opciója van mind a játékosnak, mind a csapatnak. Ha megtartanák, akkor viszont 20,6 millió dollárt foglalna a fizetési sapkából, ezt pedig minden bizonnyal nem akarja majd kifizetni az Eagles, úgyhogy gyakorlatilag számolhatunk azzal, hogy Foles szabadügynök lesz márciusban. Na de akkor melyik csapatban fog játszani 2019-ben? Vegasban természetesen erre is lehet fogadni, íme az oddsok:

  1. New York Giants: +210
  2. Jacksonville Jaguars: +400
  3. Washington Redskins: +400
  4. Miami Dolphins: +500
  5. Tampa Bay Buccaneers: +700
  6. Oakland Raiders: +950
  7. Cincinnati Bengals: +950
  8. Denver Broncos: +950

*A Giantsre való fogadás esetén 100 dollár téttel 210 dollárt lehet nyerni. 

Tehát a New York Giants jelenleg a legesélyesebb Foles megszerzésére. Érdekes egyébként, hogy két jelenlegi csoportrivális van a 3 legesélyesebb csapat között, még ha természetesen az Eaglesnek semmi beleszólása nem lesz abba, hová megy Saint Nick a holtszezonban. Azért érdekes lenne kétszer látni Folest játszani az Eagles ellen.

Persze a fenti oddsok nem jelentik feltétlen, hogy kezdő is lesz az irányító. Erre is lehet azonban fogadni, azaz hogy vajon kezdő lesz-e Nick Foles a 2019-es szezon első mérkőzésén.

  • Igen: -220
  • Nem: +155

*Az Igen válasz esetén 220 dollár tét esetén nyerhetünk 100 dollárt, a Nem válasz esetén 100 dollár téttel nyerhetünk 155 dollárt. 

Ti mit jósolnátok, mi lesz Foles sorsa 2019-ben?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!