Connect with us

Hír

Jim Caldwell és Chuck Pagano, a Packers első jelöltjei

A Packers megkezdte az interjúztatást a megüresedő főedzői posztra és két korábbi HC-val ültek le beszélgetni a jövőről. Az egyikük Jim Caldwell, akit a Lionsből ismerhetünk, a másik Chuck Pagano, aki a Colts vezetőedzője volt sokáig.

 

 

Jim Caldwellt kiállása miatt sokan nem kedvelik, de sikeres edzőnek mondható. Összesen 62-50-es mérleget tud felmutatni főedzőként és ebben benne van a 2-14-es coltsos szezon Peyton Manning sérülése után. Három éven át volt HC a Coltsnál, majd a Ravensnél támadókoordinátorként Super Bowlt nyert 2012-ben, ahonnan a régóta gyenge Lionshöz igazolt és négyből kétszer rájátszásba vitte őket. 2017-ben egy 9-7-es szezon után vágták ki.

 

Chuck Paganót tavaly vágta ki a Colts, miután 6 évet töltött el a csapatnál. Az 58 éves edző 53-43-as mérleget tud felmutatni az alapaszakaszban és 6-3-asat a rájátszásban. Érdekes, hogy dolgozott együtt a Packers jelenlegi védőkoordinátorával, Mike Pettine-nel és jelenlegi ideiglenes főedzőjével, Joe Philbinnel is. Az idei évet tanácsadóként töltötte az NFL számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!