Connect with us

Érdekességek

A lila csapatoknak lesz a legfontosabb a hétvégén a győzelem

Saját győzelmén kívül nem alakult semmi sem jól a Ravens számára a múlt hétvégén. A Dolphinson kívül minden rájátszásért küzdő csapat nyert az AFC-ben – Steelers, Colts, Titans. Ugyan a tiebreakereknek köszönhetően még a Ravens a 6. kiemelt, reálisan csak akkor van esélye bejutni a rájátszásba, ha mindkét meccsét megnyeri. Az utolsó körben a Brownst fogadják a hollók, most szombaton pedig a Chargershöz látogatnak, nem könnyű tehát a feladat, és ha nem veszik mindkét akadályt, akkor szinte biztosan nem is jutnak playoffba.

A Chargers természetesen a nehezebb feladat, ráadásul borzasztóan sok múlik ezen a meccsen a Ravens számára. Ha nyernek, akkor 84% eséllyel jutnak rájátszásba, viszont ha kikapnak, csak 18% eséllyel. Ez magasan a legfontosabb meccs a ligában a 16. fordulóban bármely csapatot figyelembe véve. A Ravens ha kikapna, akkor csak úgy juthatna rájátszásba, ha a Steelers mindkét meccsét elvesztené (@NO, vs CIN), vagy ha a Colts és a Titans is kikapna ezen a héten (vs NYG, vs WAS) és jövő héten a Titans verné a Coltsot, ráadásul az is kell, hogy a Dolphins ne nyerje meg mindkét meccsét (vs JAX, @BUF).

Az AFC-ben még a Titans számára fontos nagyon a saját meccse.

Úgy tűnik a lila csapatoknak a legfontosabb a 16. forduló, a Vikings esélyei is hatalmasat csökkennének egy vereséggel, illetve nőnének egy győzelemmel. Nekik az Eagles a legfőbb riválisuk jelenleg, ha az Eagles elveszít egy meccset (vs HOU, @WAS), akkor egy győzelem elég a Vikingsnak, azonban ha az Eagles végigmenetel, akkor egy botlással a Vikings csak otthonról nézheti a playoffot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!